Politică de livrare

Acești termeni și condiții („Acord”) stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului web dazzlinn.com („Site-ul” sau „Serviciul”) și a produselor și serviciilor aferente (denumite în mod colectiv „Serviciile”). Acest Acord este obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „al dumneavoastră”) și („noi”, „noi” sau „nostru”). Prin accesarea și utilizarea Site-ului și a Serviciilor, luați la cunoștință că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord. Dacă sunteți legat de acest Acord în numele unei companii sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a lega o astfel de entitate de termenii acestui Acord, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „ dvs.” se va referi la o astfel de entitate. Dacă nu aveți, Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui Acord, nu trebuie să acceptați acest Acord și nu trebuie să accesați și să utilizați Site-ul și Serviciile.

● Conținut utilizator

Nu deținem date, informații sau materiale (denumite în mod colectiv „Conținut”) pe care le trimiteți pe Site în timp ce utilizați Serviciile. Sunteți singurul responsabil pentru acuratețea, calitatea, completitudinea, legalitatea, fiabilitatea, adecvarea și proprietatea intelectuală sau dreptul de utilizare a tuturor materialelor trimise. Putem monitoriza și revizui conținutul de pe Site pe care îl trimiteți sau îl creați utilizând Serviciile noastre. Ne acordați permisiunea de a accesa, copia, distribui, stoca, transmite, reformata, afișa și executa conținutul contului dvs. de utilizator, dar numai în scopurile necesare pentru a vă furniza Serviciile. Fără a limita niciuna dintre aceste declarații sau garanții, avem dreptul (dar nu și obligația) la discreția noastră exclusivă de a refuza sau elimina orice conținut despre care credem în mod rezonabil că încalcă oricare dintre politicile noastre sau este în vreun fel dăunător sau inacceptabil. De asemenea, ne acordați o licență de a folosi, reproduce, adapta, modifica, publica sau distribui conținutul pe care îl creați sau stocați în contul dvs. de utilizator în scopuri comerciale, de marketing sau în orice alte scopuri similare.

● Acuratețea informațiilor

Din când în când, informațiile de pe Site pot conține erori de tipar, inexactități sau omisiuni legate de disponibilitate, promoții și oferte. Dacă orice informații de pe Site sau Servicii sunt inexacte, ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi în orice moment fără notificare (inclusiv după ce ați trimis comanda). Cu excepția cazului în care este cerut de lege, nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, revizui sau clarifica informațiile de pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la informațiile privind prețurile. Nicio dată specificată de actualizare sau de reîmprospătare aplicată pe acest Site nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile de pe acest Site sau Serviciu au fost revizuite sau actualizate.

● Servicii de la terți

Dacă decideți să activați, să accesați sau să utilizați Serviciile terților, vă rugăm să rețineți că accesul și utilizarea acestor Alte Servicii sunt guvernate exclusiv de termenii și condițiile acestor Alte Servicii și că nu aprobăm, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru și pentru orice aspect al acestor Alte Servicii nu suntem responsabili sau răspunzători pentru conținutul acestuia sau modul în care datele (inclusiv datele dumneavoastră) sunt prelucrate sau orice interacțiune între dumneavoastră și alți furnizori și nu face nicio declarație în legătură cu aceasta. Renunțați irevocabil la orice pretenții împotriva noastră în legătură cu astfel de alte servicii. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu activarea, accesarea sau utilizarea de către dvs. a oricăror astfel de alte servicii sau încrederea dumneavoastră în practicile de confidențialitate, procesele de securitate a datelor sau alte politici ale unor astfel de servicii. Alte servicii. Este posibil să fie necesar să vă înregistrați sau să vă conectați la astfel de alte servicii pe platformele lor respective. Prin activarea oricărui alt serviciu, ne autorizați în mod expres să vă dezvăluim datele dacă este necesar pentru a facilita utilizarea sau activarea unui astfel de alt serviciu.

● Backup

Facem copii de rezervă regulate ale site-ului web și ale conținutului acestuia și vom depune toate eforturile noastre pentru a asigura integralitatea și acuratețea acestor copii de siguranță. În cazul unei defecțiuni hardware sau pierderi de date, vom restabili automat backup-urile pentru a minimiza impactul și timpul de nefuncționare.

● Publicitate

În timpul utilizării Site-ului și Serviciilor, puteți comunica sau participa la promoții ale agenților de publicitate sau sponsorilor ale căror bunuri sau servicii sunt oferite prin intermediul Site-ului și Serviciilor. Orice astfel de activitate și orice termeni, condiții, garanții sau declarații legate de o astfel de activitate sunt exclusiv între dvs. și terțul aplicabil. Ne declinăm orice responsabilitate, îndatorire sau răspundere pentru orice astfel de comunicări, achiziții sau promoții între dvs. și orice terță parte.

● Legături către alte surse

Deși Site-ul și Serviciile pot face legătura cu alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicații mobile etc.), nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, susținere sau afiliere cu vreo resursă legată, cu excepția cazului în care se precizează în mod specific în această privință. . Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu susținem produsele sau conținutul oricărei companii sau resurse ale unei persoane. Ne declinăm orice responsabilitate pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul oricăror terți. Ar trebui să citiți cu atenție notificările legale și alți termeni de utilizare a oricăror resurse pe care le accesați prin link-uri de pe Site și Servicii. Conectarea dvs. către orice alte resurse din afara site-ului este pe propriul risc.

● Utilizare interzisă

În plus față de ceilalți termeni prevăzuți în acest Acord, nu puteți utiliza acest Site și Serviciile sau Conținutul: (a) în niciun scop ilegal; (b) incită pe alții să comită sau să participe la orice act ilegal; (c) să încalce orice legi, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) încalcă sau încalcă drepturile lui Aasupra proprietății noastre intelectuale sau asupra drepturilor altora; (e) să hărțuiască pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională, dizabilitate, abuz, insultă, vătămare, defăimare, calomnie, denigrare, intimidare sau discriminare; (f) furnizează informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate afecta în vreun fel funcționalitatea sau funcționarea Site-ului și Serviciilor, a produselor și serviciilor terților sau a Internetului; (h) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pharm, spionaj, crawl sau scrape; (i)) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (j) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Site-ului și Serviciilor, ale produselor și serviciilor terților sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Site-ului și Serviciilor pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

● Disclaimer

Sunteți de acord că astfel de servicii sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” și că utilizarea de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor este în întregime pe propriul risc. Renunțăm în mod expres la toate garanțiile de orice fel, fie exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop și neîncălcare. Nu garantăm că Serviciile vor îndeplini cerințele dumneavoastră sau că Serviciile vor fi neîntrerupte, în timp util, sigure sau fără erori; În ceea ce privește rezultatele care pot fi obținute din utilizarea Serviciilor, acuratețea sau fiabilitatea oricăror informații obținute prin intermediul Serviciilor sau că defectele vor fi corectate, nu oferim nicio garanție. Înțelegeți și sunteți de acord că orice material și/sau date descărcate sau obținute în alt mod prin utilizarea Serviciilor se efectuează la discreția și riscul dumneavoastră și că veți fi responsabil pentru orice corupție sau pierdere a datelor pentru a purta întreaga responsabilitate. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, nu garantăm niciun bun sau serviciu achiziționat sau obținut prin Servicii sau orice tranzacție efectuată prin intermediul Serviciilor. Niciun sfat oral sau scris sau informații obținute de dvs. de la noi sau prin intermediul Serviciilor nu va crea nicio garanție care nu este menționată în mod expres aici.

● Modificări și corecții

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest acord sau termenii săi referitori la site-ul web și serviciile în orice moment, cu efect imediat după publicarea unei versiuni actualizate a acestui acord pe site. Când facem acest lucru, vom posta o notificare pe pagina de start a Site-ului. Folosirea în continuare a Site-ului și a Serviciilor după orice astfel de modificări constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

● Acceptați acești termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin accesarea și utilizarea Site-ului și a Serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de acest Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Site-ul și Serviciile.

● Contactați-ne

Dacă doriți să ne contactați pentru a afla mai multe despre acest acord sau pentru a ne contacta cu privire la orice problemă legată de acesta

● Metoda de livrare

Suntem mândri să oferim servicii de transport internațional care operează în prezent în multe țări GCC și alte țări din Orientul Mijlociu. Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim valoare și servicii excelente clienților noștri. Vom continua să evoluăm pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri și pentru a oferi servicii care depășesc toate așteptările, oriunde în lume.

● Domeniul de livrare

Oferim servicii de transport maritim către Regatul Arabiei Saudite și Emiratele Arabe Unite din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, există unele zone îndepărtate în care nu putem livra. Dacă sunteți într-unul, vă vom contacta. Costurile logisticii aeriene internaționale variază de la o țară la alta. Site-ul nostru web are de obicei unele activități de transport gratuit.

● Cât timp va dura expedierea?

Arabia Saudită: 6-12 zile

Emiratele Arabe Unite: 6-12 zile

*Dacă unele produse sunt expediate din fabrici locale, acestea pot fi livrate în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite în termen de 3 zile.

*Dacă comanda nu este primită în termen de 15 zile lucrătoare, vă rugăm să contactați logistica locală de livrare care a trimis comanda sau să ne contactați.

● Altele

Puteți refuza livrarea dacă ambalajul cauzează pierderi sau deteriorari.